• Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp
  • 1 års garanti

FAQ

Ordrar

Vilka betalsätt använder ni?

Vi använder Klarna Checkout och alla deras betalningsalternativ. Bland annat kortbetalning, faktura, delbetalning och direktbetalning. Deras checkout fungerar i dem flesta länderna i världen, dock så kan det variera vilka betalsätt som funkar i olika länder.

Vilka betalsätt som finns kan variera beroende på land.

Kan jag avbryta min beställning?
Om din order inte har skickats så kan du självklart avbryta din beställning, dock så erbjuder vi väldigt snabb leverans vilket innebär att vi packar paketen väldigt snabbt efter att en order är lagd. Så återkom direkt om du vill avbryta din beställning, vi kan inte garantera att den går att avbryta eftersom den kan ha skickats.

Varför har jag inte fått en orderbekräftelse?
Det vanligaste felet när du inte fått en orderbekräftelse är att e-postadressen är felaktig. Kontrollera gärna detta med Klarna då det är via dem vi hämtar den informationen.

I vissa fall kan det även vara så att du har ett aktivt SPAM-filter som blockerat våra mail, kolla därför gärna igenom din skräppost och liknande. Om du fortfarande inte hittar din orderbekräftelse så återkom till vår kundservice.

Leverans

Hur lång är leveranstiden?
Normal leveranstid inom Sverige är 1-3 arbetsdagar och inom Europa är den 3-7 arbetsdagar. Vid högsäsong kan det vara några dagars längre leveranstid.

Hur mycket kostar frakten?
Vi erbjuder idag fri frakt på alla beställningar oavsett land.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja självklart, du kommer att få ett mail när din order skickas från vårt lager och då bifogas även en spårningslänk samt spårningsnummer.

Retur & Bytesrätt

Hur returnerar jag mitt köp?
Du har alltid 30 dagars öppet köp på alla våra produkter. Återkom till vår kundservice på support@goldenmoose.com så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Instruktioner vid transportskada:
– För snabb behandling av ärendet, ta en tydlig bild på det trasiga godset och e-posta bilden till oss på support@goldenmoose.com.

– Inkludera alltid ert beställningsnummer när ni kontaktar vår kundtjänst.

– Reklamation vid transportskada ska göras inom 14 dagar efter det att ni mottagit er order och görs vid ett och samma tillfälle. Det är därmed viktigt att ni kontrollerar hela sändningen innan ni gör er reklamation.

– Vi förbehåller oss rätten att antingen göra en återbetalning för skadat gods eller skicka ny vara till kund.

– Gäller det reklamationer som vi tar tillbaka för att testa och det visar sig att produkten är felfri debiteras ni för samtliga fraktkostnader samt ev. hanteringskostnad.

– I de fall vi sänder ersättningsprodukt och informerar att vi önskar ha skadad/skadade varor i retur står vi för returfrakten. Om kunden inte sänder tillbaka varor som den har mottagit ersättningsprodukt för, debiteras alla kostnader såsom frakt, varans kostnad samt hanteringsavgift kunden.

Hur reklamerar jag en felaktig produkt?
Kontrollera alltid din vara direkt vid leverans. För att kunna reklamera en vara som levererats i felaktigt eller trasigt skick behöver du ha kontaktat oss på support@goldenmoose.com inom 14 dagar efter att du mottagit ditt paket.

Gällande fel eller defekter som uppstår efter att skadefri vara har mottagits, se information om vår garanti.

Garanti & hantering

Hur länge gäller garantin och vad täcker den?
Alla våra produkter erhåller garanti i ett år. Produkterna är tillverkade för att leva upp till våra höga krav. Utöver det täcks även produkterna av vår garanti mot eventuella tillverkningsfel.

Observera att garantin inte gäller varor som är felaktiga eller trasiga vid leverans. Sådana varor ska kontrolleras och reklameras av dig inom 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Läs mer i våra köpvillkor.

Vad täcker inte vår garanti?
Garantin gäller inte följande:

  •     Defekter och skador relaterade till stöld, brand, vattenskador eller skador som uppkommit för att produkten blivit utsatt för UV-Strålning.
  •     Skador eller fel som orsakats av felaktig användning (slag, bucklor, krosskador, fall o.s.v.), olyckor eller oberättigad reparation/modifiering.
  •     Utseendeförändringar, skador och defekter på grund av normalt slitage och åldrande.
  •     Skador, fel eller utseendeförändringar som orsakats av att produkterna diskas i diskmaskin.

Hur ska produkterna diskas?
Produkterna ska handdiskas. Fyll med ljummet vatten och låt stå en stund, skaka lätt och häll ut. Repetera tills produkterna är rena.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen