• Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp
  • 1 års garanti

OUR STORY

Whiskey är inte bara en fantastisk dryck, det handlar om så mycket mer. Det är upplevelsen som spelar roll. När alla detaljerna stämmer är det inte bara en dryck, det är en avkopplande stund, tid med vänner och ett ögonblick för eftertanke. Ibland även fröet till kärlek.

För att skapa en perfekt upplevelse räcker det inte med njutbara aromer. Även dofterna, ljuden, synintrycken och hur glaset känns i handen påverkar i hög grad. När vi väljer ut och tar fram våra produkter tar vi hänsyn till precis alla detaljer, för vi vet att det spelar roll. Alla aspekter är väl genomtänkta. Glasens tyngd, tjockleken på glaset, karaffens volym och lufttäthet samt ställningens robusthet.

Det är därför drycken klingar klart när du fyller karaffen, det är därför som glaset avger sin gedigna stämma när du ställer det på bordet och det är därför som karaffen känns optimalt balanserad när du häller.

I varje flaska whiskey har någon investerat timmar, dagar, veckor, månader och år. Kunskapen som krävs för att tillverka drycken har förmedlats från generation till generation. Det är ett hantverk i sin allra ädlaste form. Med våra produkter vill vi hedra detta arv.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen