FAQ

Ordrar

Vilka betalsätt använder ni?

Vi använder Klarna Checkout och alla deras betalningsalternativ. Bland annat Kortbetalning, faktura, delbetalning och direktbetalning. Deras checkout fungerar i dem flesta länderna i världen, dock så kan det variera vilka betalsätt som funkar i olika länder.

Kan jag avbryta min beställning?

Om din order inte har skickats så kan du självklart avbryta din beställning, dock så erbjuder vi väldigt snabb leverans vilket innebär att vi packar paketen väldigt snabbt efter order är lagd. Så återkom direkt om du vill avbryta din beställning, vi kan inte garantera att den går att avbryta då den kan ha skickats.

Jag har inte fått en orderbekräftelse?

Det vanligaste felet när du inte fått en orderbekräftelse är att e-postadressen är felaktig, kontrollera gärna detta med Klarna då det är via dem vi hämtar den informationen.

I vissa fall kan det även vara så att du har ett aktivt SPAM-filter som blockerat våra mail, kolla gärna skräppost och liknande då, om du fortfarande inte hittar det så återkom till vår kundservice.

Leverans

Hur lång är leveranstiden?

Normal leveranstid inom Sverige är 1-3 arbetsdagar samt inom Europa 2-6 arbetsdagar. Under vissa intensiva perioder kan det uppstå förseningar, då blir du självklart meddelad om detta.

Hur mycket kostar frakten?

Vi erbjuder idag fri frakt på alla beställningar beställningar oavsett land.

Kan jag spåra mitt paket?

Ja självklart, du kommer att få ett mail när din order skickas från vårt lager och då bifogas även en spårningslänk samt spårningsnummer.

Retur & Bytesrätt

Hur returnerar jag mitt köp?

Du har alltid 30 dagars öppet köp på alla våra produkter, återkom till vår kundservice på support@goldenmoose.com så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Hur reklamerar jag en felaktig produkt?

Vi garanterar alltid att din produkt är felfri vid leverans, därför så är det viktigt att du återkommer till oss så snart som möjligt om du behöver göra en retur. Maila oss på support@goldenmoose.com så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Garanti

Hur länge gäller garantin och vad täcker den?

Alla våra produkter erhåller garanti i ett år. Produkterna är tillverkade för att leva upp till våra höga krav. Utöver det täcks även produkterna av vår garanti mot eventuella tillverkningsfel.

Vad täcker inte vår garanti?

Defekter och skador på grund av Stöld, brand, förlust, vatten eller skador som uppkommit för att produkten blivit utsatt för UV-Strålning.

Skador eller fel som orsakats av felaktig användning,  (slag, bucklor, krosskador, fall osv), olyckor eller oberättigad reparation eller modifiering.

Utseende förändringar, Skador och defekter på grund av normalt slitage och åldrande.